Nieuws

Het geheim van een ambachtelijk Paasontbijt.

Misschien dat u al wel eens gehoord hebt van Rob’s Ribs en More, met creatieve acties kan Gemeente Bergeijk meer te weten komen over verschillende soorten producten. Ook onder andere door een samenwerking met Scouting St. Lambertus Bergeijk. Het cateringbedrijf uit Bergeijk besloot op eerste en tweede paasdag ontbijtjes te verzorgen. Maar wat zijn de ingrediënten voor een echt paasontbijt zoals het ooit bedoelt is?

Ambachtelijk brood

Sinds de samenwerking met Studio Brood, een ambachtelijke bakker uit de regio is Rob’s Ribs en More echt een liefhebber van brood. De smaken van een ambachtelijk zuurdesembrood, gebakken met 4 ingrediënten; meel, zout, water en desem zijn om van te genieten. Dit brood bevat geen toegevoegde suikers of andere toevoegingen. Een product boordevol energie en bovendien ook erg gezond!

paasontbijt2021

Lokaal en vers

Het paaspakket is met zoveel mogelijk lokale en verse producten samengesteld. Naast het brood uit de regio, komt de verse jus uit Westerhoven en de onbewerkte melk van KoetjeKaat, waar Rob’s Ribs en More in eigen keuken er chocolademelk van heeft gemaakt. En of het verschil maakt? Jazeker! Zo vroeg een familie uit Bergeijk of de “bijzondere chocolademelk” ook wekelijks bij Rob’s Ribs en More te bestellen is. Wat een compliment!

Voor een goed doel

Het steunen van verenigingen en organisaties in en rondom Bergeijk vindt Rob’s Ribs en More erg belangrijk. In deze periode hebben zij het zwaarder ooit te voren. Ook scouting Bergeijk heeft hulp nodig om zoveel mogelijk activiteiten coronaproof door te laten gaan. Hier heeft Rob’s Ribs en More zich voor ingezet. Op deze manier is dan ook de paasactie voor de inwoners van gemeente Bergeijk gestart. Het zijn namelijk ook de inwoners waar Scouting Bergeijk het mooie bedrag aan te danken heeft. Met de hulp van Scouting Bergeijk heeft Rob’s Ribs en More enorm veel paasontbijtjes mogen serveren. 

Zijn dan de ambachtelijke broodjes, verse producten, liefdadigheid en de glimlachen van de vrolijke Scouting leden het geheim van het beste paasontbijt van regio Bergeijk? Wij denken van wel! 
Met een paasontbijt van Rob’s Ribs en More op de keukentafel steun je de leuke activiteiten die de scouting aan haar leden te bieden heeft. Daarnaast heeft u kennis gemaakt met de service van cateringbedrijf Rob’s Ribs en More. Naast het serveren van gezonde lunches aan bedrijven en particulieren. Verzorgt Rob’s Ribs en More ook diner. Met onder andere, u raad het waarschijnlijk al: spare ribs, maar ook hamburgers, malse saté, gezonde salades en flaguettes. Bovendien valt er ook veel te proeven voor de kleintjes. 

Daarnaast organiseert Rob’s Ribs en More meer leuke acties. Blijf hiervan op de hoogte door onze social kanalen te volgen. Hier komen ook leuke win-acties voorbij.

Volg Rob's Ribs en More en blijf op de hoogte

Facebook

Rob's Ribs en More

Instagram

@robsribsenmore

LinkedIn

Rob's Ribs en More