Over ons

Welkom,

Leuk dat U ons hebt gevonden, wij van Rob’s Ribs & More streven naar perfectie. Of het nu voor uw maaltijd aan huis is of uw catering tijdens een feestje.

Rob’s Ribs & More wordt gerund door een jonge, gedreven ondernemer met een passie voor koken en ruime ervaring in de keuken. Samen met mijn enthousiast team maken wij de lekkerste gerechten voor u klaar.

Ontstaan

Rob’s Ribs & More is in 2019 opgericht door Robin Vandeven. Ik ben thuis begonnen in mijn eigen keuken. Uiteindelijk heb ik een mooi pand kunnen bemachtigen op het industrieterrein van Bergeijk. Daar hebben we een ruime keuken in geplaatst waar we nu alle catering en maaltijden voorbereiden.                                                                                                                                         

Catering

Als u een catering zoekt bent u bij Rob’s Ribs & More aan het juiste adres.

Een bijzondere dag mag uitbundig gevierd worden. Denk bijvoorbeeld aan uw bruiloft of een ander onvergetelijk feest, maar ook de feestjes die elk jaar weer terug komen mag u niet vergeten. Rob’s Ribs & More wilt u graag een onvergetelijke dag bezorgen. Dat kan met onze hapjescatering, een barbecue of een van onze heerlijke buffetten. U kunt vrijblijvend bellen/mailen voor meer informatie of we maken een afspraak om alles even te bespreken.

Uw wens is onze opdracht!

Maaltijdbezorging

Een lange werkdag achter de rug, even niks lekkers in huis of gewoon even geen tijd en zin om te koken? In onze keuken op het industrieterrein van Bergeijk werkt ons team met alle liefde aan uw bestelling. U besteld op onze website en wij bezorgen uw bestelling in minimaal 25 minuten aan huis.

Even geen zin om te koken? Wij doen het graag voor u!

123bbqvlees.nl & houtskoolenmore.nl

Naast Rob’s Ribs & More hebben wij ook nog 123bbqvlees en houtskool en more.

Zit uw perfecte BBQ pakket niet in ons assortiment dan kunt u bij 123bbqvlees.nl uw eigen pakket samenstellen. Op de site kunt u kiezen uit diverse soorten vlees en/of vis.

Goed vlees hoeft niet duur te zijn!

Bij houtskool en more streven we het hele jaar ernaar om zo goedkoop mogelijk houtskool van kwaliteit te leveren. Bij uw barbecue kunt u bij ons een barrel huren inclusief houtskool.