Over ons

Welkom,

Leuk dat U ons hebt gevonden, wij van Robs Ribs & More streven naar perfectie. Of het nu voor uw maaltijd aan huis is, bedrijven lunch of uw catering tijdens een feestje. Ik Robin Vandeven ben gestart anno 2019 en ben nu al uit gegroeid tot een waar catering bedrijf. Robs Ribs & More wordt gerund door een jonge, gedreven ondernemer met een passie voor koken en ruime ervaring in de keuken. Samen met mijn enthousiast team maken wij de lekkerste gerechten voor u klaar.

Wat doen wij :

Bruiloft Catering.

De meest bijzondere dag van uw leven, dat mag uitbundig gevierd worden. Robs Ribs & More zorgt ervoor dat het een stralende dag wordt. Een Classic diner, buffet of BBQ, wij maken op basis van uw wensen een aantal menu`s en u kiest uit wat bij uw wensen past.                                                                                                                                                      

Party Catering.

Bij elk feest hoort een hapje en een drankje. In ons hapjes assortiment hebt u een ruime keuze aan Finger-food.  Makkelijke en snel uit te delen. Wij werken met verse producten en maken alles op maat naar uw wens. De warme en koude hapjes kunt u vinden op onze website. Mocht uw favoriet er niet tussen staan, dan kunnen wij wellicht kijken of we het kunnen maken. Bij ons staat u centraal en we proberen met onze smakelijke creaties, uw feestje tot een knalfeest te maken.

Bedrijfscatering/schoolcatering.

Groeit uw bedrijf en is uw bedrijfskantine te klein. Of wilt u uw medewerkers trakteren op iets lekkers, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen koude/warme broodjes, diverse soorten buffetten of een BBQ op uw locatie met of zonder personeel. Ons is niets te gek, wij passen het menu op uw wensen aan en verzorgen. dit op het gewenste moment van de dag.

 Maaltijden aan huis bezorgd

Ons motto: Heeft u geen tijd om te koken wij doen het graag voor u. Via ons bestel platform op onze website kunt u uw menu zelf samen stellen en de gewenste tijd voor bezorging aangeven. Wij maken uw bestelling met de meest verse producten en maken van ieder diner een feestje. U kunt makkelijk en veilig betalen via Ideal of contant bij aflevering.

Barbecues

Als laatste in het rijtje staan onze barbecues, Wij hebben op de site een aantal complete pakketten staan, die wij geheel vers voor u voorbereiden. Of het nu zomer of winter is, het is altijd tijd voor een heerlijke en vooral gezellige barbecue.

Of neem een kijkje op onze site www.123bbqvlees.nl. Hier kunt u uw barbecue helemaal zelf samen stellen.

Voor meer informatie kunt u ons mailen  via info@robsribsenmore.nl of bel ons op 06-53554430

Hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Robin Vandeven