Over Rob's Ribs en More

Een leuk verhaal over Rob’s Ribs 

– Het ontstaan

– Wat heeft Rob’s Ribs & More te bieden.

– Bedankt in het vertrouwen. Door de fijne klanten kunnen wij lekkere mooie en regelmatig bijzondere buffetten naar wens serveren.

Ontstaan

Diner

Rob’s Ribs en More is in 2019 opgericht door Robin Vandeven. Ik ben thuis begonnen in mijn eigen keuken. Uiteindelijk heb ik een mooi pand kunnen bemachtigen op het industrieterrein van Bergeijk. Daar hebben we een ruime keuken in geplaatst waar we nu alle catering en maaltijden voorbereiden.

Een lange werkdag achter de rug, even niks lekkers in huis of gewoon even geen tijd en zin om te koken? In onze keuken op het industrieterrein van Bergeijk werkt ons team met alle liefde aan uw bestelling. U besteld op onze website en wij bezorgen uw bestelling in minimaal 25 minuten aan huis.

Even geen zin om te koken? Wij doen het graag voor u!

Catering

BBQ/Gourmetpakketten

Als u een catering zoekt bent u bij Rob’s Ribs en More aan het juiste adres.

Een bijzondere dag mag uitbundig gevierd worden. Denk bijvoorbeeld aan uw bruiloft of een ander bijzonder feest. Rob’s Ribs en More wilt u graag een onvergetelijke dag bezorgen. Dat kan met onze hapjescatering, een bbq of een van onze heerlijke buffetten. U kunt vrijblijvend bellen/mailen voor meer informatie of we maken een afspraak om alles even te bespreken.

Uw wens is onze opdracht!

Wilt u genieten van een BBQ of gourmet met oog op vers, lokaal en luxe. Kies dan een van onze pakketten. U kunt er ook nog voor kiezen om een BBQ barrel erbij te huren inclusief houtskool.

Een BBQ of gourmet kan een hoop afwas met zich meebrengen. Voor €1,20 per persoon kunt u bij ons borden en bestek huren (vanaf 10 personen kunt u ze gratis huren). Deze hoeft u alleen even af te spoelen en de afwas doen we voor u!

Nieuws over Rob’s Ribs en More